Här hittar du det kompletta spelschemat för 2020 års säsong av Damallsvenskan. Varje matchomgång består av sex hårda kamper på planen, där bägge lagen hoppas stå som segrare efter de 90 minuterna. Var medveten om att eventuella ändringar i spelschemat kan förekomma under säsongens gång.

Laddar...

Damallsvenskan, den högsta svenska fotbollsligan på damsidan, består av 12 klubblag från hela landet som alla gör upp om den ultimata titeln som svenska mästare. Precis som i de flesta andra fotbollsligorna består en säsong endast av en grundserie, där alla möter varandra två gånger. Det gäller alltså att man presterar under hela säsongen för att kunna nå toppen av tabellen i slutändan.

Tyvärr är det ingen av de stora streamingtjänsterna eller tv-husen som sänder samtliga möten ifrån Damallsvenskan. Under 2019 kommer däremot SVT, C More och Sportkanalen att visa ett antal utvalda matcher spridda under säsongen. För den som vill se alla matcher kan dock använda sig av ligans egen tjänst Damallsvenskan.tv, där hela matcher och sammandrag finns att skåda.