Det finns idag flera olika aktörer på marknaden som erbjuder streaming utav de största fotbollsligorna och mästerskapen. På så sätt kan du följa matcherna när det passar dig bäst, var du än befinner dig någonstans.

I listan nedan kan du se vart du ska vända dig för att kunna följa just din liga under säsongen 2019/2020.

Liga Streamingtjänst
Allsvenskan
Superettan
Damallsvenskan (utvalda matcher)
Champions League
Europa League Eurosport
Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Premier League
Serie A

Här nedan hittar du korta presentationer utav olika streamingtjänster där du kan följa de stora fotbollsligorna via nätet.

Viaplay
Viasats streamingtjänst Viaplay sänder matcher ifrån flera utav de större fotbollsligorna i Europa. Tjänsten erbjuder förutom sport även filmer och serier som du kan ladda ner och titta på offline om du så önskar. Viaplay har ett utav de bredaste sportutbuden på marknaden och har bland annat rättigheterna för Premier League och Champions League.

>> Beställ ditt Viaplay Sportpaket här <<

Cmore
För den som inte vill missa matcherna i de svenska fotbollsligorna Allsvenskan och Superligan så är Cmore den streamingtjänst som passar dig bäst. Dessutom finns här sändningar från en mängd andra idrottsevenemang. Utöver sport kan du hos Cmore se de flesta programmen från TV4 och SVT, samt ett stort utbud utav filmer och serier.

>> Beställ ditt Cmore Sportpaket här <<

Dplay
Plattformen Dplay är en tjänst som erbjuds utav Discovery Network, som bland annat hade rättigheterna till kvalmatcherna inför fotbolls VM 2018, samt Europa League. Här kan du streama de sporthändelser som vanligtvis visas i Eurosports tv-kanaler, samt program ifrån bland annat Kanal 5 och Kanal 9:s ordinarie tablå.

>> Beställ ditt Dplay Sportpaket här <<

Streaming via spelbolag
Det händer även att de spelbolag som erbjuder spel på fotboll även sänder matcherna som man kan spela på via sina hemsidor. På så sätt kan du följa oddsens utveckling medans du tittar på matchen och även enkelt placera spel på liveodds. Dessutom händer det att dessa bolag sänder matcher som du inte kan få tag på hos någon utav de ovanstående streamingtjänsterna. I vissa fall krävs det att du har spelat på den faktiska matchen för att du ska kunna se den, medans det hos andra endast krävs att du har ett registrerat konto. Bland annat kan du se matcher hos Unibet, Bet 365 och Betsafe.