Speltips Svenska Cupen2019-09-02T16:07:29+02:00

Svenska Cupen i fotboll har spelats sedan 1941. Samtliga klubbar från Allsvenskan och Superettan, samt 68 klubbar från de lägre divisionerna, är med och spelar om titeln som svenska cupmästare. Utöver Allsvenskan är det den mest förnämsta turneringen för herrlag i Sverige. Turneringen startar under säsongsupptakten i februari-mars och avslutas i maj. Totalt spelas 65 matcher. 2019 stod BK Häcken som vinnare efter att ha slagit AFC Eskilstuna i finalen.

SENASTE SPELTIPSEN FRÅN SVENSKA CUPEN

KAMPANJER OCH ERBJUDANDE

Tack vare det koncentrerade formatet och den ökande medierapporteringen av Svenska Cupen har också supporterintresset ökat de senaste åren. Den gångna säsongen låg publiksnittet på runt 11 000 åskådare per match. Den förbättrade tillgängligheten har ökat intresset landet runt – vilket bland annat visat sig på spelmarknaden.

Svenska Cupen är idag en populär turnering för betting och spelbolagen erbjuder mängder med spel för att locka till sig nya kunder. Har du tur kan du hitta boostade odds på underdogs som lyckas skrälla mot mer etablerade klubbar. Och just skrällarna, när hungriga och motiverade lag från de lägre divisionerna ställs mot ointresserade topplag är en av anledningarna till varför Svenska Cupen är så pass intressant från ett bettingperspektiv. Motivationsfaktorn gör de höga skrälloddsen spelvärda och skickliga spelare har tack vare detta chans på fin utdelning. Allt du behöver för att lyckas är lite fingertoppskänsla – och viljan lära dig allt om matchen på förhand. Vilka har den bästa trenden? Vilka stjärnor är i bäst form? Vilka brukar göra få/många mål? Alla information som du men inte spelbolagen har är en fördel för dig. Så använd det smart.

Till toppen