Livescore & liveuppdatering Fotboll2021-08-03T11:13:51+02:00

På Fotbollsresultat.com visar liveuppdatering och livescore på utvalda matcher där du kan följa matchens händelser och målskyttar under matchens gång. Det kan till exempel vara en stormatch i Champions League eller en toppmatch i Serie A, Premier League eller någon annan av de stora europeiska ligorna. Livescore-funktionen är till hjälp för den som inte kan följa den aktuella matchen via andra streamingtjänster. Här hittar du de aktuella matcherna:

Liveuppdatering / Livereferat

Liveuppdateringen görs på svenska av ett AI (artificiell Intelligens) där den plockar fram höjdpunkterna för varje match. Ibland är den lite upprepande i sitt referat av matchen, men den blir bättre och du får ta del av den viktigaste informationen för varje match.

LiveScore / Liveresultat

Live score heter liveresultat på svenska. Det handlar om att visa ställningen i matchen och uppdatera så snart det blivit mål så att du alltid har koll på ställningen i en match.

På vår livescore-tjänst kan du följa de matcher som är hetast för dagen. Det kan vara ett derby i Italien, ett bottenmöte i Premier League, en toppmatch i La Liga eller ett storstadsmöte i Allsvenskan. Här väljer vi ut några olika matcher per dag, som du kan följa via fotbollsresultat.com.

Liveuppdateringen är till för dig som kanske inte har den aktuella streamingtjänsten eller kanalen som krävs för att se matchen. Eller för dig som vill smygfölja ditt favoritlags match under ett viktigt jobbmöte. 

Detta får du:

Minutiösa uppdateringar från vad som händer i den aktuella matchen. Det kan gälla inkast, gula kort, hörnor, frisparkar och mål. Du får också tillgång till de aktuella klubbarnas officiella Twitter-konton, och vad de skriver under den aktuella tiden. Där kan du tillhandages videos från matchen och annat.

Till toppen