Här presenterar vi det kompletta spelschemat för de kommande matcherna i Europa League 2021/2022. Du kan se samtliga matcher på Viasat och Viaplay. Samtliga tider som angivits för matcherna är i svensk tid, för att du ska hålla koll på när du kan följa med i det som sker på planen. Datum och tider för matcherna fylls på efterhand i samband med att lag tar sig vidare i turnering.

Spelschema Europa League 2021/2022

Feyenoord - Roma
        Viaplay
Manchester United - Sevilla
        Viaplay
Juventus - Sporting Lisbon
        Viaplay
Bayer Leverkusen - Union Saint-Gilloise
        Viaplay
Roma - Feyenoord
        Viaplay
Sevilla - Manchester United
        Viaplay
Sporting Lisbon - Juventus
        Viaplay
Union Saint-Gilloise - Bayer Leverkusen
        Viaplay

Trots att Europa League räknas som den näst högsta ligan för internationellt spel på vår kontinent, så kan man här förvänta sig en hel del bra matcher med högkvalitet. Om man jämför med Champions League, dit många av topp-lagen från de största ligorna har direktbiljetter är Europa League en liga som varje år har en blandad mix av lag som deltar.

Majoriteten av de europeiska fotbollsnationerna har tre platser att fylla i turneringen, som då går till de främsta lagen ifrån respektive liga eller nationell cup. Det är detta som är den stora skillnaden mellan Europa League och Champions League, dit endast lag ifrån den högsta ligan kan kvalificera.