Här presenterar vi det kompletta spelschemat för de kommande matcherna i Europa League 2020/2021. Du kan se samtliga matcher på Dplay, samt att utvalda matcher även visas i Discovery Networks tv-kanaler. Samtliga tider som angivits för matcherna är i svensk tid, för att du ska hålla koll på när du kan följa med i det som sker på planen. Datum och tider för matcherna fylls på efterhand i samband med att lag tar sig vidare i turnering.

Spelschema Europa League 2020/2021

Ajax - Young Boys
       
Dynamo Kyiv - Villarreal
       
Manchester United - Milan
       
Slavia Praha - Rangers
       
Roma - Shakhtar Donetsk
       
Olympiakos Piraeus - Arsenal
       
Tottenham Hotspur - Dinamo Zagreb
       
Granada - Molde
       
Young Boys - Ajax
       
Villarreal - Dynamo Kyiv
       
Milan - Manchester United
       
Rangers - Slavia Praha
       
Shakhtar Donetsk - Roma
       
Arsenal - Olympiakos Piraeus
       
Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur
       
Molde - Granada
       

Trots att Europa League räknas som den näst högsta ligan för internationellt spel på vår kontinent, så kan man här förvänta sig en hel del bra matcher med högkvalitet. Om man jämför med Champions League, dit många av topp-lagen från de största ligorna har direktbiljetter är Europa League en liga som varje år har en blandad mix av lag som deltar.

Majoriteten av de europeiska fotbollsnationerna har tre platser att fylla i turneringen, som då går till de främsta lagen ifrån respektive liga eller nationell cup. Det är detta som är den stora skillnaden mellan Europa League och Champions League, dit endast lag ifrån den högsta ligan kan kvalificera.