Här presenterar vi det kompletta spelschemat för de kommande matcherna i Europa League 2021/2022. Du kan se samtliga matcher på Viasat och Viaplay. Samtliga tider som angivits för matcherna är i svensk tid, för att du ska hålla koll på när du kan följa med i det som sker på planen. Datum och tider för matcherna fylls på efterhand i samband med att lag tar sig vidare i turnering.

Spelschema Europa League 2021/2022

Barcelona - Manchester United
       
Shakhtar Donetsk - Rennes
       
Ajax - Union Berlin
       
Salzburg - Roma
       
Juventus - Nantes
       
Sporting Lisbon - Midtjylland
       
Bayer Leverkusen - Monaco
       
Sevilla - PSV
       
Manchester United - Barcelona
       
Rennes - Shakhtar Donetsk
       
Union Berlin - Ajax
       
Roma - Salzburg
       
Nantes - Juventus
       
Midtjylland - Sporting Lisbon
       
Monaco - Bayer Leverkusen
       
PSV - Sevilla
       

Trots att Europa League räknas som den näst högsta ligan för internationellt spel på vår kontinent, så kan man här förvänta sig en hel del bra matcher med högkvalitet. Om man jämför med Champions League, dit många av topp-lagen från de största ligorna har direktbiljetter är Europa League en liga som varje år har en blandad mix av lag som deltar.

Majoriteten av de europeiska fotbollsnationerna har tre platser att fylla i turneringen, som då går till de främsta lagen ifrån respektive liga eller nationell cup. Det är detta som är den stora skillnaden mellan Europa League och Champions League, dit endast lag ifrån den högsta ligan kan kvalificera.