Här presenterar vi det kompletta spelschemat för de kommande matcherna i Europa League 2021/2022. Du kan se samtliga matcher på Viasat och Viaplay. Samtliga tider som angivits för matcherna är i svensk tid, för att du ska hålla koll på när du kan följa med i det som sker på planen. Datum och tider för matcherna fylls på efterhand i samband med att lag tar sig vidare i turnering.

Spelschema Europa League 2021/2022

Union Saint-Gilloise - Liverpool
        Viaplay
LASK - Toulouse
        Viaplay
Rennes - Villarreal
        Viaplay
Panathinaikos - Maccabi Haifa
        Viaplay
Roma - Sheriff
        Viaplay
Slavia Prague - Servette
        Viaplay
Bayer Leverkusen - Molde
        Viaplay
Qarabag - Häcken
        Viaplay
West Ham United - Freiburg
        Viaplay
Olympiakos - TSC
        Viaplay
Ajax - AEK Athens
        Viaplay
Brighton & Hove Albion - Marseille
        Viaplay
Real Betis - Rangers
        Viaplay
Aris Limassol - Sparta Prague
        Viaplay
Sporting Lisbon - Sturm Graz
        Viaplay
Rakow Czestochowa - Atalanta
        Viaplay

Trots att Europa League räknas som den näst högsta ligan för internationellt spel på vår kontinent, så kan man här förvänta sig en hel del bra matcher med högkvalitet. Om man jämför med Champions League, dit många av topp-lagen från de största ligorna har direktbiljetter är Europa League en liga som varje år har en blandad mix av lag som deltar.

Majoriteten av de europeiska fotbollsnationerna har tre platser att fylla i turneringen, som då går till de främsta lagen ifrån respektive liga eller nationell cup. Det är detta som är den stora skillnaden mellan Europa League och Champions League, dit endast lag ifrån den högsta ligan kan kvalificera.