Här presenterar vi det kompletta spelschemat för de kommande matcherna i Europa League 2021/2022. Du kan se samtliga matcher på Viasat och Viaplay. Samtliga tider som angivits för matcherna är i svensk tid, för att du ska hålla koll på när du kan följa med i det som sker på planen. Datum och tider för matcherna fylls på efterhand i samband med att lag tar sig vidare i turnering.

Spelschema Europa League 2021/2022

Sparta Prague - Brøndby
       
Lyon - Rangers
       
Real Sociedad - PSV
       
Sturm Graz - Monaco
       
Legia Warsaw - Spartak Moscow
       
Napoli - Leicester City
       
Antwerp - Olympiakos
       
Fenerbahce - Eintracht Frankfurt
       
Ludogorets - Midtjylland
       
Sporting Braga - Red Star Belgrade
       
Lazio - Galatasaray
       
Marseille - Lokomotiv Moscow
       
Celtic - Real Betis
       
Ferencvaros - Bayer Leverkusen
       
Genk - Rapid Vienna
       
West Ham United - Dinamo Zagreb
       

Trots att Europa League räknas som den näst högsta ligan för internationellt spel på vår kontinent, så kan man här förvänta sig en hel del bra matcher med högkvalitet. Om man jämför med Champions League, dit många av topp-lagen från de största ligorna har direktbiljetter är Europa League en liga som varje år har en blandad mix av lag som deltar.

Majoriteten av de europeiska fotbollsnationerna har tre platser att fylla i turneringen, som då går till de främsta lagen ifrån respektive liga eller nationell cup. Det är detta som är den stora skillnaden mellan Europa League och Champions League, dit endast lag ifrån den högsta ligan kan kvalificera.