Speltips Allsvenskan

Hem/Speltips Allsvenskan
Speltips Allsvenskan2019-08-16T11:25:59+02:00

Allsvenskan är Sveriges högsta fotbollsliga, med lag från GIF Sundvall i norr och Malmö FF i söder. Serien spelas i 38 omgångar, uppdelade över nio månader. Med ett gemensamt publiksnitt på strax under 10 000 åskådare per match är Allsvenskan en av Sveriges folkkäraste och engagerande ligor. Tack vare detta erbjuder spelbolagen ständigt intressanta spelobjekt till luktrativa odds, med potential för en positiv utdelning för den inbitna.

SENASTE SPELTIPSEN FRÅN ALLSVENSKAN

Ladda fler inlägg

KAMPANJER OCH ERBJUDANDE

Ladda fler inlägg

Oavsett om du spelar med hjärtat, hjärnan – eller en blandning av både och – finns det alltid spelvärda odds och välkomstbonusar att ta del av. Spelbolagen erbjuder stora utbud med olika sorters odds på allt ifrån hur många mål hemmalaget gör och hur många hörnor som slås, till vem som får flest gula kort och vilket lag det blir som vinner matchen. En spelportfolio bör innehålla en gedigen blandning spelobjekt, med både höga och riskfyllda samt låga och säkra odds. Vi rekommenderar att du som spelare testar dig fram till vad som passar dig bäst, för det är bara du som vet vilken del av den allsvenska fotbollen du kan bäst.

Har du svårt att hitta spelvärda odds på egen hand kan det vara en bra ide att gå med i någon av de många spelcommunities där det diskuteras allsvensk fotboll. Sverige har en stark och utbredd kultur inom fotbollsbetting med spelälskare som gärna delar med sig av sina bästa spel till andra.

Att du har ett intresse för allsvensk fotboll är en meriterande start. Men vilken typ av spelare är du? En del spelar för att maximera spänningen under en match, andra spelar enbart av ekonomiska skäl. Oavsett vad din anledning är så bör spelande vara något som förstärker ditt kärlek till svensk fotboll. Undvik därför att göra det till en last eller något ångestfyllt.

Precis som med idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet bygger sportbetting på tävling, känslor och gemenskap. Så kom ihåg att spela ansvarsfullt, och satsa aldrig mer än du har råd att förlora.