Foto: Bildbyrån

Luis Suarez hade stor show när Barcelona under onsdagskvällen slog ut Real Madrid ur Copa del Rey. Argentinaren stod för två av målen i 3-0 segern.

Det var Real Madrid som startade bäst i den första halvleken. Brassen Vinicius hade tidigt ett skott som smet precis över ribban. Lite senare var det dags igen, men en dålig touch gjorde att bollen istället rullade över till en fristående Karim Benzema. Men inte heller han kunde förvalta det öppna läget.

I den 50:e minuten fick Barcelona till slut ordning på anfallsspelet. En kvick djupledslöpning och ett smart instick snett inåt bakåt från Ousmane Dembele bäddade för Luis Suarez som distinkt tryckte in sitt första mål för kvällen.

Kvällens andra mål kom efter att Suarez stressat fram ett självmål från Madrid-försvaret. 3-0 kom bara minuter efter när Suarez återigen var framme och testade Madrid-försvaret och blev fälld i straffområdet. Med en läcker chipp drog argentinaren spiken i kistan och fastställde slutresultatet till 3-0. Bara titta och njut.

Barcelona är nu vidare till final i Copa del Rey efter totalt 4-1 mot Real Madrid.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här