Foto: Bildbyrån

Nyligen stod det klart att Alexander Milosevic och Nottingham Forest har valt att gå skilda vägar. De bröt kontraktet parterna emellan och mittbacken ska vara fri att hitta en klubb.

Beskedet kom under måndagen. Alexander Milosevic och hans tidigare arbetsgivare Nottingham Forest valde att bryta kontraktet i förväg. Sejouren blev inte långvarig, med tanke på att han skrev på för klubben redan i februari i år.

Efter endast en handfull matcher och en hel del sittande på bänken verkar detta beslut vara bäst för båda.

Milosevic visar, trots den korta tiden, stor uppskattning gentemot supportrarna.

”Tack till klubben Nottingham Forest, och med tack till klubben menar jag supportrarna. Ni var fantastiska mot mig”, skriver Milosevic på Twitter.

Detta öppnar alltså för en övergång – och inte minst en återkomst till AIK. Frontfiguren Henok Goitom såg i dagarna positivt på en sådan värvning.

– Alex var en stor bidragande orsak till guldet i fjol, både på och utanför planen. Om han skulle komma till oss vore det ett bra tillskott. Det beror lite på vad Alex själv vill och sedan ska han komma överens med AIK. Nu vet jag inte ens om det är på bordet, men om det skulle vara det vore det ett bra tillskott för AIK. Han vet vad klubben står för och är som spelare fantastisk, säger Goitom till Fotbollskanalen.

Ryktena växer sig starka och det lutar sig mer åt att en sådan övergång blir verklig. Enligt Expressen är mittbacken i Sverige just nu. Syftet med vistelsen ska vara att träna med sin gamla klubb, något som möjligtvis stärker ett sådant rykte.

AIK:s sportchef Björn Wesström väljer dock att inte uttala sig för mycket.

– Vi känner till hans situation, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Fotbollskanalen.

Artikeln är skriven av:

Gabriel Melke – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här