Allsvenskan och Superettan sänds på Discovery Plus. Från och med den 20-21 augusti kommer det också gå att streama serierna på C More och Telia. 

Under onsdagen blev det klart att Allsvenskan och Superettan kommer att kunna streamas via C More och Telias redan tunga fotbollsutbud. Discovery Plus har fortsatt rättigheterna till de högstaserierna inom svensk herrfotboll men kommer alltså få draghjälp av C More och Telia som har ingått ett avtal om rättigheterna med Warner Bros, Discovery.

Från och med helgen 20-21 augusti kommer det gå att se Allsvenskan via C More och Telia alltså. C More har dessutom rättigheterna till UEFA Champions League, Serie A, La Liga och Svenska Cupen utöver de svenska serierna. Fotbolls-VM 2022 kommer även sändas via streamingtjänsten.

– Det här innebär att vi kan erbjuda våra kunder det absolut starkaste utbudet på marknaden. Vi samlar Sveriges bästa rättigheter i ett paket med Allsvenskan och SHL, kryddat med internationella ligor och kronjuvelen Champions League, säger Telias Henrik Lönnevi i ett pressmeddelande.