Foto: Bildbyrån

Astrit Selmani har en fantastisk säsong bakom sig i Varberg. Hans insatser i allsvenskan där det tillslut blev 15 mål och 6 assist för Selmani har gjort att större klubbar visat intresse för honom. Nu är spekulationerna över då Selmani har bestämt sig. Han har skrivit på ett kontrakt med Hammarby över fyra säsonger och Hammarby uppges få betala runt 8 miljoner för hans underskrift. 

Astrit Selmani har efter sin säsong varit hett eftertraktad, en säsong där han vann poängligan med 15 mål och assist i ett Varberg som var nykomlingar i allsvenskan. Hans insatser var starkt bidragande att Varberg lyckades hålla sig kvar i allsvenskan.

Så även fast Selmani har ett år kvar på sitt kontrakt med Varberg har det länge stått klart att han skulle lämna klubben för större utmaningar. Och det har inte saknats intresse för Selmani, flera allsvenska och utländska klubbar har haft 23-årige Selmani på sin radar över potentiella nyförvärv.

Men nu har alltså Selmani bestämt sig för vilken klubb han ska representera framöver och det blir Hammarby. Det var SportExpressen som var först ut med att rapportera att Selmani och Hammarby hade kommit överens om en övergång och sedan rapporterade Aftonbladet om att det handlar om ett kontrakt som sträcker sig över fyra år.

Hammarby försökte värva Selmani redan under sommaren men då valde Varberg att tacka nej, men nu blir det alltså tillslut Hammarby ändå.

Hammarby betalar omkring 8 miljoner för Selmani.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här