Foto: Bildbyrån

FC Groningen-talangen Ludovit Reis är klar för Barcelona. Kontraktet med 18-åringen är skrivet på fem år och värd en miljard kronor. ”Jag har drömt om det här varje natt”, säger Reis. 

Den defensiva mittfältaren Ludovit Rei gjorde sin första match i Eredivisie redan för två år sedan. Han har sedan dess medverkat i 47 matcher och gjort två mål. Kontraktet med Barcelona är genom en utköpsklausul värt en miljard kronor. För den holländska stortalangen är det en dröm som går i uppfyllelse och han ser fram emot sina kommande fem år i klubben.

”Jag har drömt om det här varje natt, och nu är jag här och har skrivit kontrakt. Jag vill lära mig från världens bästa spelare och jag är så glad att vara här”, säger Reis till klubbens hemsida.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här