Alla de stora fotbollsligorna i Europa har nu dragit igång. Inför varje säsong så är det nya lag som tillkommer i ligan och ofta har dessa lag inga större förhoppningar på sig. Dock händer det att lagen som anses som underdogs verkligen överraskar och till slut hamnar i tabellens övre skikt. Vi har tagit en titt på hur det hittills har gått för den nytillkomna lagen i årets säsonger.

Premier Leagues nya lag Wolverhampton och Cardiff har båda spelat oavgjort i två av sina första tre matcher och därmed fått med sig två poäng i tabellen. För Fulhams del fick man med sig sin första seger i helgen när man vann över Burnley på hemmaplan.

I La Liga har det blivit två förluster för Vallecano, samtidigt som Valladolid spelade oavgjort mot Girona förra helgen. Huesca fick i sin tur med sig en 2-1 seger på bortaplan i sin öppningsmatch mot Eibar.

För nykomlingarna i Ligue 1 har det blivit en otroligt bra start, där såväl Nîmes som Reims fått med sig två segrar i sina tre första matcher.

Bundesliga spelade sina första matcher under helgen som passerade och tyvärr blev det förluster för såväl FC Nürnberg som Fortuna Düsseldorf.

Av de tre nya lagen i Serie A har samtliga fått med sig poäng i varsin match. Empoli har dock lyckats bäst, då det blev hela tre poäng i de första matchen på hemmaplan.