Foto: Blåvittpodden

Den fristående podcasten om IFK Göteborg som med intervjuer och reportage om IFK Göteborg. Programledare är Marcus Modéer och podden fanns i tre säsonger. Det sista avsnittet lades upp 13 oktober och podden lades officiellt ned 17 november 2019.

På Facebooksidan tackar Marcus för sig med meddelandet; 

”Tack för allt! Det blev tre säsonger med Blåvittpodden, men nu är det slut. Nu väntar nya utmaningar! Det roligaste med att ha gjort podden har varit kontakten med och responsen från er lyssanre! Ni är bäst. Vi ses och hörs! / Marcus”.

Också på twitter tackar Marcus för sig:

I varje avsnitt intervjuades personer med direkt eller indirekt koppling till klubben. Som spelare, ledare och supportrar.  I olika inslag berättas historier från bland annat Gamla Ullevi, Kamratgården och bakom kulisserna.

Vad var det för utmaningar som väntade Marcus? Jo han blev ny Press- och kommunikationsansvarig för IFK Göteborg.

– Jag vill att Blåvitt ska nå ut mer och till ännu fler, säger han på IFK Göteborgs hemsida.

I rollen kommer Marcus Modéer bland annat skapa innehåll i IFK Göteborgs olika kanaler och även ansvara för kontakten med medierna som bevakar föreningen.

– Detta är ett riktigt spännande uppdrag. Jag brinner själv för berättandet och vill att Blåvitt ska nå ut mer och till ännu fler än de som redan följer klubben idag. Det finns en stor potential här, säger han.

Vi på Fotbollsresultat.com önskar Marcus lycka till på hans nya jobb.

Avsnitten kan ni bland annat hitta på Spotify.

Artikeln är skriven av:

Anders Granström – Redaktör & Sportjournalist
[email protected]

>> Läs mer om mig här