Foto: Bildbyrån

Malmö FF kommer att spela playoff-matcher mot bulgariska Ludogorets. Nu meddelar C More att man kommer att sända MFF:s slutgiltiga kvalmatcher till Champions League-gruppspelet.

De regerande svenska mästarna Malmö FF är på väg att ta sig ut till ett stort Europa-gruppspel återigen. Efter seger mot de skotska mästarna Rangers i ett dubbelmöte så har MFF endast en motståndare kvar för att avgöra vilket gruppspel man tillhör till hösten. Om Malmö vinner mot det bulgariska laget Ludogorets så spelar man Champions League till hösten. Om MFF förlorar så blir det spel i Europa League.

Under sommaren så har Malmö kvalat till Champions League och som åskådare från tv-soffan så har man kunnat följa äventyret via MFF:s egna playtjänst eller via Sportbladet Play. Men nu får tittarna ett glädjebesked. C More, som kommer att sända Champions League från och med denna säsong, meddelar att man även kommer att ta sig an Malmös kvalmatcher mot Ludogorets.

Malmö möter Ludogorets den 18 augusti på hemmaplan. Sändningen på C More startar 20.00. Returmötet spelas den 24 augusti.

Var sänds Malmös playoffmatch i Champions League?

Malmö FF:s första möte med Ludogorets går att se på C More, Sportkanalen och via Telia. Matchen spelas på hemmaplan för Malmö med avspark 21:00. Datum: 18 augusti.

Returmötet i Bulgarien spelas den 24 augusti och sänds på C More och Telia.