Foto: Bildbyrån

Det är dags för ytterligare en spännande omgång av Champions League och här tror vi starkt på att favorittrippeln vinner sina matcher.

Juventus-Atl. Madrid (26/11 kl 21.00)

Juventus är obesegrade de 18 senaste matcherna, varav endast 3 st är oavgjorda. Vilket fantastiskt facit! Det är dessutom hemmafördel för Juventus och det är svårt att se hur Atl. Madrid ska kunna rubba på detta formstarka lag.

Atl. Madrid facit ser inte lika fint ut, men de har en kuslig förmåga att få till oavgjort, vilket de även gjorde hemma senast mot just Juventus. En liten varningens finger vill jag höja, men Juventus ser otroligt starka ut.

Barcelona-Dortmund (27/11 kl 21.00)

Enbart 1 förlust på 12 senaste matcherna för Barcelona. Dortmund mera blandar och ger i sina insatser. De glänser till och göra fina matcher där de besegrar Inter med 3-2 för att 4 dagar senare åka på storstryk mot Bayern med 4-0. Barcelona är ett betydligt stabilare lag med en högre lägstanivå.

Med hemmafansen i ryggen så kommer ”Barca” att kamma hem en seger.

Liverpool-Napoli (27/11 21.00)

Även om Naopli vann senast mot Liverpool så ser de väldigt bleka ut för tillfället. Som mest lyckas de få till oavgjort.  Liverpool går från klarhet till klarhet, obesegrade i de 13 senaste matcherna. Senaste förlusten kom just mot Napoli i september, vi får gå tillbaka till augusti för att hitta ytterligare en förlust.

Liverpool är i en fantastisk form och har fördel av hemmaplan.

Vi kommer helt enkelt att se enbart vinster på hemmaplan för dessa lag.

Artikeln är skriven av:

Anders Granström – Redaktör & Sportjournalist
[email protected]

>> Läs mer om mig här