Foto: Bildbyrån

Serie A hade i helgen sin uppstart av säsongen när premiäromgången spelades. För Dejan Kulusevski innebar detta att han fick göra sin debut för Juventus. Tillsammans med Cristiano Ronaldo bildade de två  anfallspar i Juventus seriepremiär mot Sampdoria. Det skulle inte krävas mer än tretton minuter innan Kulusevski tackade för förtroendet när han placerade in 1-0 till Juventus. 

Det blev en succéstart för 20-årige Kulusevski i sin nya klubb Juventus. Tränaren Andrea Pirlo gav svensken förtroendet från start direkt i premiären. En chans som svensken tog tillvara på till fullo. Det var efter 13 minuter som anfallskollegan Cristiano Ronaldo löpte in med bollen straffområdet men en Sampdoria back satte stopp och bollen studsade då ut till Kulusevski som var placerad utanför straffområdet och han kunde snyggt placera in 1-0 vid den bortre stolpen och succén var ett faktum.

Juventus vann tillslut premiären med 3-0 efter att Leonardo Bonucci och Cristiano Ronaldo utökat Juventus ledning under den andra halvleken.

Dejan Kulusevski blev utbytt i den 82:a minuten och fick då stående ovationer av de totalt 1000 personerna som var tillåtna att visas inne på arenan.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här