Foto: Bildbyrån

Det har varit mycket skriverier kring IFK Norrköping under vintern. I en intervju med SportExpressen uttrycker Sead Haksabanovic sin besvikelse kring klubbens ordförande Peter Hunt.

IFK Norrköping har varit klubben på allas läppar efter den allsvenska säsongen. Klubblegendarer har lämnat Peking i protest mot klubbens styrelse, och ordförande Peter Hunt har gång på gång fått gå ut och förklara sig i medier.

Nu riktar även en av lagets stora stjärnor kritik mot den omskrivne ordföranden. Under måndagen uttrycker Sead Haksabanovic sin besvikelse mot Peter Hunt, i en intervju med SportExpressen.

Stjärnan vill lämna IFK Norrköping och hymlar inte om det i intervjun. Enligt SportExpressens uppgifter ska Norrköping ha fått ett bud från en Red Bull-klubb förra veckan.

– Det finns ett stort intresse och ett konkret intresse från en stor koncern och fotbollsfamilj. Jag vill dit, punkt slut, och det vet IFK om. Inget har ändrats.

På frågan hur IFK Norrköping har agerat, svarar Haksabanovic så här:

– Ja, vad ska jag säga. Vad IFK tycker vet jag om men hur en del av IFK beter sig är en annan sak. Jag tycker att ordförande Peter Hunt behandlar mig som luft och visar noll respekt och det är snällt sagt från min sida, säger han och fortsätter:

– Jag är superbesviken och ledsen när jag hör att min ordförande kallar mig för loser och rökt. Vill du veta mer får du fråga honom om han nu svarar i telefon, det har han varit riktigt dålig på de sista två-tre veckorna.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här