Foto: Bildbyrån

Eden Hazard skrev i förra veckan på för Real Madrid efter en tids spekulationer. Den förre Chelsea-spelaren tog i ett känslosamt brev avsked från London-klubben och packade väskorna för Madrid. Under torsdagen presenterades Hazard av sin nya klubb – framför nästintill fullsatta läktare på Santiago Bernabeu. 

”Jag vill vinna många titlar med Real Madrid, i den här tröjan”, sa Eden Hazard som också erkände att det varit en barndomsdröm att få spela i Real. ”Jag ska försöka att bli den bästa spelaren i världen, men först ville jag komma till den bästa klubben i världen. Jag vill njuta här eftersom att du alltid förväntas vinna allt som är möjligt i Real Madrid.”

Hazard medger också att tränaren Zinedine Zidane var en stor anledning till att valet föll på Real. Zidane har enligt Hazard själv alltid varit hans stora idol, vilket gjorde valet enkelt.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här