Den första omgången i herrarnas Champions League-gruppspel är nu avklarad och lagen har här haft en första möjlighet att plocka hem värdefulla poäng.

Ett av de största mötena skedde i grupp C där Premier League-laget Liverpool gästades av Ligue 1-stjärnorna i Paris Saint-Germain. Liverpool tog till en början ledningen genom två snabba mål av Daniel Sturridge och James Milner. PSG kunde dock reducera till 2-1 kost därpå och i den 83:e minuten kunde franska VM-stjärnan Kylian Mbappé visa vad han går för när han satte 2-2. Det blev till slut hemmalaget som plockade med sig poäng efter ett avgörande mål på övertid av Roberto Firmino. Mötet blev även det målrikaste av dem alla i CL-omgången.

Även spanska klubben Real Madrid gästades av ett annat storlag i form av italienska Roma. Hemmalaget som är regerande CL-mästare sedan tre år tillbaka gick ut hårt och kunde vinna mötet med 3-0 inför en jublande publik. Svenske Robin Olsen i Roma:s mål fick en tuff match, då Real fick till en stor mängd farliga anfall under mötet.

Italienska Inter tog i sin tur emot engelska Tottenham och även här blev det en seger för hemmalaget. Det var dock gästerna som kunde få till matchens första mål genom danska Christian Eriksen. Länge såg det ut som att laget kunde vinna matchen, men i den 86:e minuten kunde Mauro Icardi kvittera. På tilläggstid kunde sedan Matías Vecino sätta det viktiga och avgörande målet för italienarna.

Nästa omgång av Champions League spelas den 2-3 oktober.