Zlatan Ibrahimovic har fått en fin start med sitt AC Milan i Serie A. Dessutom har man lyckats ta sig till semifinal i Coppa Italia. Men nu ser svensken ut att missa helgens match mot Hellas Verona.
– Ibrahimovic och Kjær har influensan och jag tvivlar att vi kommer att kunna använda dem, säger Milans tränare Scott Pioli enligt Football Italia.

Han har haft en direkt effekt i alla de klubbar som han anslutit till. Och denna sejour i AC Milan är inte något undantag. Sedan Zlatans ankomst till Rossoneri har laget inte förlorat en enda match. Formen har fått sig en rejäl sväng.

Men nu kan det dock bli så att man får klara sig utan den långe svensken till matchen mot Hellas Verona.

– Under de tre senaste dagarna har Ibrahimovic och (Simon) Kjær haft influensan och jag tvivlar att vi kommer att kunna använda dem. Det har varit muskelproblem för Krunic också, så ja, vi har mer än ett par problem, säger Milans tränare Scott Pioli enligt Football Italia.

Enligt tränaren finns dock värdiga ersättare i truppen.

– Vi tog in spelare med kvalitet och erfarenhet (under januari), men också ett par intressant unga talanger. Oavsett vem som spelare istället för Ibrahimovic i morgon kommer han göra det bra, säger Pioli.

Artikeln är skriven av:

Gabriel Melke – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här