Dejan Kulusevski gjorde debut i Champions League när Juventus bortaslog Dynamo Kiev med 0-2. Alvaro Morata gjorde två mål för sitt Juve och Dejan Kulusevski assisterade till det ena.

Under tisdagskvällen började världens bästa klubblagsturnering igen när Juventus gästade Kiev och hemmalaget Dynamo.

Juventus var favoriter inför matchen mot de ukrainska serieledarna och hade inga problem med att städa av CL-premiären när Alvaro Morata blev tvåmålsskytt. Det första målet kom redan minuten in i den andra halvleken när ett fint Juventus-anfall avslutades av Dejan Kulusevski. Avslutet var för hårt för att hållas för målvakten Georgi Bushschan och spanjoren Morata kunde hugga till på returen till 0-1.

Den andra halvleken skulle till stor del tillhöra Juventus, men som snarare rullade boll mer än att skapa några farliga målchanser. Istället skulle Dynamo Kiev få chansen att storma fram lite mot italienarnas mål, vilket blev farligt några gånger.

Men istället för en längre kvitteringsjakt utökade Juventus sin ledning i matchminut 84 när Juan Cuadrado slog ett fint inlägg till målskytten Alvaro Morata som kunde stånga in 0-2, vilket blev slutresultatet.

Parallellt med den aktuella matchen spelade Zenit St. Petersburg hemma mot Club Brügge, där matchen slutade 1-2.