Foto: Bildbyrån

Den svenske storstjärnan Dejan Kulusevski är en av Parmas allra främsta spelare den här säsongen. Han har varit given i startelvan och bidrar med en hel del poäng. Men nu har den offensive mittfältaren dragit på sig en skada, meddelar klubben.

I helgen stod han för en fin insats, när han skrev in sig i målprotokollet. Dejan Kulusevski och hans Parma ställdes nämligen mot Udinese i söndags, då han och laget fick med sig en komfortabel seger. 19-åringen gjorde 2-0-målet i matchen, något som dessutom blev matchens sista mål.

Men nu dras både han och Parma med dystra företeelser. Kulusevski skadade Iliopsoas-muskeln under måndagens, vilket tvingade honom att kliva av passet, enligt klubbens officiella hemsida. Man uppger även att det är en grad 1-skada.

Vidare rapporterar Calciomercato.com att han riskerar att missa klubbens kommande match, som är mot Cagliari, där Robin Olsen spelar.

Svenskens mål i helgen var hans femte den här säsongen. Han har också noterats för sju assist. För några veckor sedan skrev han på för Juventus, en klubb han kommer att ansluta till i sommar.

Artikeln är skriven av:

Gabriel Melke – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här