Foto: Bildbyrån

Nu står det klart att Mikael Lustig skriver på för AIK, ett kontrakt som sträcker sig till 31 juli 2021. 

– Det känns riktigt kul att välkomna Mikael till AIK Fotboll. Han är en rutinerad spelare med en stor internationell erfarenhet både på klubbnivå och med det svenska landslaget. Mikael är även en ledargestalt som med sin vinnarmentalitet kommer att bidra på fotbollsplanen och i utvecklingen av våra unga spelare. Jag är genuint lycklig över den stora viljan som Mikael visat för att denna överenskommelse skulle bli möjlig, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius i pressmeddelande på klubbens hemsida.

– Jag provspelade ju i AIK redan 2004 och det känns bra att det äntligen gav resultat. Väntan har varit lång, men nu är jag äntligen här. Jag längtar efter att få dra på mig den svartgula matchtröjan, säger Mikael Lustig i samma pressmeddelande.

Artikeln är skriven av:

Anders Granström – Redaktör & Sportjournalist
[email protected]

>> Läs mer om mig här