Foto: Bildbyrån

Under gårdagen ställdes Malmö FF mot Hammarby IF i en av guldstridens avgörande matcher. Det var Hammarby som skulle lysa och få med sig tre poäng. Fouad Bachirou var dock en av gästernas ljusglimtar. Och han ska ha bevakats under matchen.

Han har varit ryktenas man under hela säsongen. Kvalitéerna finns där och de fina prestationerna har dessutom inte varit få. Det har gjort att ett flertal klubbar, enligt rykten, visat intresse för Malmö FFs centrale mittfältare.

Senast igår, under matchen mot Hammarby, ska ledare ifrån en amerikansk klubb ha funnits på plats för att följa den duktiga mittfältaren. Dessa ska ha varit representanter från den amerikanska MLS-klubben Vancouver White, och det är, enligt Expressens uppgifter, inte vilken representant som helst. Personen ska ha varit klubbens huvudtränare Marc dos Santos, som har synts till med spelarens agent inne på arenan. Dessa ska dessutom ha haft sällskap av Vancouvers assisterande tränare.

Expressen nådde Daniel Andersson, som inte ville uttala sig extremt mycket om detta.

– Det kommenterar vi inte.

Bachirou stod för en bra insats under gårdagen och har sett till helheten gjort en solid säsong för Malmö FF. Detta är totalt hans fjärde säsong för skåningarna, som kan komma att få med sig ett SM-guld denna säsong.

Artikeln är skriven av:

Gabriel Melke – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här