Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har den senaste tiden varit i Sverige, på grund av coronaviruset valde Zlatan att lämna Italien och åka hem till Sverige. Här har Ibrahimovic hållit igång och tränat med Hammarby. Men nu ser det ut att vara slut på detta då Milan nu kallar tillbaka sina spelare till Italien. 

Zlatan har de senaste veckorna befunnit sig i Stockholm och har även den senaste tiden tränat med Hammarby, klubben han även är delägare i. Ibrahimovic har hållit igång med Hammarby under tiden som coronaviruset har satt klorna i världen. Italien som är ett av de värst drabbade länderna i denna kris har haft hårda restriktioner och alla offentliga sammankomster har varit förbjudna. Men nu börjar vardagen sakta men säkert återvända till det normala. Även fast Serie A är uppskjuten på obestämd tid och det fortfarande är osäkert om ligan kommer att återupptas den här säsongen så återkallar nu Milan sina spelare till Italien.

Detta gör man för att laget ska vara förberedda om ligan skulle startas upp då alla spelare som har befunnit sig utomlands först måste sitta i karantän hemma i två veckor innan de kan börja återvända till träningsanläggningen.

Beslutet att återkalla spelarna till Italien gör nu att Zlatan troligtvis har gjort sitt på Hammarbys träningar för den här gången, rykten florerar dock att han kan komma att återvända för att avsluta karriären i Hammarby, något som huvudpersonen själv har förnekat.

Zlatan ska enligt italienska medier infinna sig i Italien senast den här veckan för att sedan sättas i hemmakarantän i två veckor.

Utöver Ibrahimovic så kallar även Milan tillbaka Hakan Calhanoglu, Asmir Begovic, Lucas Paqueta, Rafael Leao och Simon Kjaer som alla befinner sig i sina hemländer men som nu ska återvända till Italien.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här