Under den senaste omgången av Champions League bjöds det på mycket underhållande fotboll. Vi går igenom ställningarna i de olika grupperna. 

I grupp F vann Dortmund hemma mot Newcastle med välförtjänta 2-0. Målen gjordes av Niclas Füllkrug och Julian Brandt som återigen visade på tysk skicklighet. I en annan tysk stad stod FC Shakhtar Donetsk för veckans största överraskning när de besegrade FC Barcelona med 1-0. Matchen som spelades i Hamburg på grund av konflikten i Ukraina, slutade till fördel för FC Shakhtar Donetsk tack vare ett avgörande nickmål av Danylo Sikans.

Desto målrikare blev det på Cívitas Metropolitano i Madrid där Atlético Madrid gav publiken en uppvisning av offensiv fotboll när de krossade Celtic med 6-0. I matchen mellan Lazio-Feyenoord var det jämnare och hemmalaget lyckades med nöd och näppe skrapa ihop tre poäng, tack vare ett mål av Ciro Immobile som återigen blev matchhjälte.

Milan som inledningsvis i Champions League haft det tufft, visade styrka och besegrade PSG med 2-1. I grupp G fortsatte Manchester City leverera med en 3-0 seger över Young Boys där Erling Haaland än en gång hamnade i målprotokollet. Även Arsenal stod fast vid sin plats i grupp B efter en 2-0 seger över Sevilla. Samtidigt tog PSV Eindhoven en nödvändig vinst över Lens för att hålla sina avancemangchanser vid liv.

I Köpenhamn spelades en av de mest spännande matcherna denna omgång, då FC Köpenhamn slog Manchester United med 4-3. Den svängiga matchen började med en tidig ledning från United, men danskarna lyckades vända och den unga svenska stjärnan Roony Bardghji stod till slut för det avgörande målet.

Real Madrid fortsatte att dominera sin grupp med en seger över Braga och Inter säkrade sin plats i åttondelsfinalen efter en knapp seger mot Salzburg med 1-0.

Resultat från samtliga av veckans matcher listas nedan.

Grupp A

Bayern München – Galatasaray, 2-1

FC Köpenhamn – Manchester United, 4-3

Grupp B

Arsenal – Sevilla, 2-0

PSV Eindhoven – Lens, 1-0

Grupp C

Real Madrid – Braga, 3-0

Napoli – Union Berlin, 1-1

Grupp D

Real Sociedad – SL Benfica, 3-1

FC Salzburg – Inter, 0-1

Grupp E

Atlético Madrid – Celtic, 6-0

Lazio – Feyenoord, 1-0

Grupp F

Dortmund – Newcastle, 2-0

Milan – Paris Saint-Germain, 2-1

Grupp G

Manchester City – Young Boys, 3-0

FK Crvena zvezda – RB Leipzig, 1-2

Grupp H

FC Shakhtar Donetsk – FC Barcelona, 1-0

FC Porto – Royal Antwerp FC, 2-0