Åtta matcher har spelats under två veckor i Champions League där den första omgången av åttondelsfinalerna är till ända. Nedan listar vi resultaten och återstående spelschemat i CL-åttondelarna.

Sveriges nya stjärnskott Anthony Elanga gör succé i Manchester United. Under onsdagskvällen ställdes den engelska storklubben mot Atletico Madrid på bortaplan i den första av två åttondelsfinaler. Hemmalaget Atletico tog ledningen tidigt i matchen genom Joao Felix och hade stor kontroll under den första halvleken. I slutet av den andra halvleken så byttes Anthony Elanga in för sitt Manchester United och behövde endast fem minuter för att sätta prägel på matchen. Elanga gick i djupled från en boll från Bruno Fernandes och rullade in 1-1 bakom Jan Oblak i motståndarmålet. 1-1 blev också slutresultatet i den första av två åttondelsfinaler lagen emellan.

I övrigt så spelades tre ytterligare åttondelsfinaler under veckan där Chelsea besegrade franska mästaren Lille och Villareal spelade oavgjort mot Juventus. Benfica och Ajax spelade 2-2 i en målrik drabbning. I förra veckan spelades ytterligare fyra åttondelsfinaler. Nedan listar vi samtliga resultat från omgång ett av åttondelsfinalerna i Champions League, som ju spelas i dubbelmöten.