MATCH: Juventus – Atalanta

 SPELTIPS: Juventus vinner

 SPELSTOPP: 18:30 16/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

1.89
SPELA HÄR!

Juventus tar emot Atalanta på hemmaplan i Serie A:s tolfte omgång. Båda lagen är i bra form och hemmalaget behöver tre poäng för att utmana Milan i toppen.

Juventus har verkligen börjat trumma igång med Andrea Pirlo på tränarbänken. Efter en relativt svag start och många onödigt tappade poäng i ligan har de svartvita fått igång sitt spel, framför allt har man fått igång Cristiano Ronaldo. Portugisen har gjort elva mål på de tio senaste matcherna och visar gång på gång hur viktig han är för Juventus.

Som motståndare i onsdagens match står Atalanta. Ett Atalanta som charmat fotbollsvärlden i ett par år men haft det lite tyngre denna säsong. Gian Piero Gasperinis mannar har dock börjat hitta formen igen och slog ett förvisso svagt Fiorentina med 3-0 i söndags.

Den spontana känslan är att Juventus är ett starkare och mer stabilt lag för stunden. Man har en bredare trupp att rotera kring och bland annat Dejan Kulusevski är nog väldigt mån om att visa sitt rätta jag mot sin gamla klubb.

Juventus är i behov av tre poäng för att ta igen på Milan i toppen. Medan Zlatans gäng spelar borta mot Genoa spelar också tvåan i tabellen, Inter, mot trean Napoli, vilket ger Juventus chansen att klättra förbi åtminstone ett av lagen i tabellen.

Sett till de senaste mötena lagen emellan bör krysset kunna vara ett alternativ. Men magkänslan säger att Juventus tar hem detta. Därför spelar jag Juventus som vinnare till 1.89 gånger pengarna hos William Hill.

Speltips: Juventus som vinnare

Jag väljer att spela på Juventus som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Cristiano Ronaldos högform.

  • Juventus har sett stabila ut den senaste tiden.

  • Juventus är måna om att ta klättra i tabellen.

Spela Juventus som vinnare hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här