Vilken är egentligen Sveriges bästa app för livescore och resultatbevakning? Svaret är enkelt – FlashScore.se är bäst i Sverige när det kommer till liveresultat, livescore och matchresultat från Premier League, Allsvenskan och mängder av andra fotbollsligor. Appen finns på svenska och laddas enkelt ned där appar finns eller direkt via webbplatsen FlashScore.se. Förutom att bevaka fotbollsmatcher från världens alla hörn erbjuder appen bevakning av mängder av sporter, så som hockey, golf, tennis, innebandy och e-sport.

Populäraste sporttjänsten i landet

De senaste åren har FlashScore seglat upp som ohotad etta bland appar och tjänster som erbjuder livescore och resultatbevakning i realtid. Appen används idag av hundratusentals svenskar och är den populäraste appen för fotbollsfans som vill ha full koll på sina favoritlag.

Appen har inte bara stöd för svenskt språk utan den är även kompatibel med flera operativsystem och enheter. Förutom att appen fungerar på nästan alla moderna mobiltelefoner så kan den även synkroniseras med en smartwatch. En perfekt kombination för tillfällen då du inte vill ”hala” fram mobilen för att kolla resultatet i dagens mest spännande match!

Anpassa appen med dina favoriter

Följer du flera olika ligor? Den bästa appen för att följa livescore för fotboll i Sverige och utomlands heter FlashScore! En funktion som bidrar till appens stora popularitet bland den svenska befolkningen är möjligheten att anpassa utseende och funktionalitet med den rykande heta ”Favorit-sektionen”.

På din favoritsektion hittar du dina favoritlag och ligor samlade på ett och samma ställe. Där listas aktuella- samt kommande matcher. Du bestämmer själv om du vill lägga till enbart permanenta favoriter eller om du även vill blanda in utvalda matcher för stunden. Kanske vill du exempelvis lägga in matcherna som du har spelat på i ett separat bet?

För att kunna använda sektionen Favoriter fullt ut behöver du registrera ett gratis konto hos FlashScore. Detta tar dock bara någon minut!

Varför inte ladda hem Sveriges bästa app för livescore till mobilen redan idag?