Foto: Bildbyrån

Snart rullar Champions League-gruppspelet igång för Europas bästa fotbollslag. Från och med i år så har sändningarna flyttats till Telia och C More och nu har de släppt vilka som ska synas i tv-rutan under CL-säsongen. Mikael Lustig och Olof Mellberg blir två nya ansikten i studion.

I många år så har man kunnat följa världens bästa klubbturnering Champions League i Viasats kanaler. Från och med denna säsongen så är det dock C More som gäller, och deras utbud, då Telia äger rättigheterna.

Den 14 september sker den första sändningen till Champions Leagues gruppspel och nu har C More släppt sin laguppställning till sändningarna som äger rum på tisdagar och onsdagar.

Den som kommer att leda programmen är Gusten Dahlin. Han sågs som en av programledarna under EM i somras, och driver till vardags Sveriges största fotbollspodcast, Tutto Balutto. Med sig in i studion finns nygamla ansikten i Kim Källström och Vicki Blommé, som varit en del av C More under de senaste åren. Men även två nya ansikten får plats i studion då C More tagit in de tidigare landslagsförsvararna Olof Mellberg och Mikael Lustig, för att spetsa till stjärnglansen.

Precis som tidigare så kommer Hasse Backe att vara expertkommentator under matcherna, en roll som även Erik Edman kommer att infinna sig i.

Experter, programledare och kommentatorer under Champions League

Programledare:
Gusten Dahlin

Experter:
Kim Källström
Olof Mellberg
Mikael Lustig
Vicki Blommé
Hans Backe
Erik Edman

Kommentatorer:
Lasse Granqvist
Adam Pinthorp
Åke Unger
Christoffer Svanemar
Christopher Kviborg
Daniel Kristiansson
Peter Backe
Petter Pettersson
Henric Larsson

Reportrar:
Frida Nordstrand
Olof Lundh

Analytiker:
Ola Lidmark Eriksson