Foto: Bildbyrån

Hammarby kan värva tillbaka Vidar Örn Kjartansson till Nya Söderstadion. Islänningen har lämnat sin turkiska klubb och vill nu till Hammarby, enligt Fotboll Direkt.

I fjol var islänningen Vidar Örn Kjartansson utlånad till Hammarby där det blev sju mål på 15 matcher. Efter det återvände forwarden till sin ryska klubb Rostov som sedan dess har lånat ut honom till Rubin Kazan i ryska ligan och det turkiska laget Yeni Malatyaspor. Kjartansson skrev sedan på för det sistnämnda laget på en permanent övergång. Kontraktet varade inte i mer än en månad dock innan det behövde rivas på grund av klubbens ekonomiska problem. Kjartansson är därför fri på marknaden igen.

Och nu ser det ut som att islänningen vill tillbaka till Sverige i allmänhet och Hammarby i synnerhet, enligt Fotboll Direkt. Enligt Kjartanssons agent är Sverige ett hett spår, där han spenderat tid i både Malmö FF och Hammarby och enligt Fotboll Direkt ska islänningen vilja till Hammarby och den första kontakten ska redan vara tagen.

Sajten skriver dock att Hammarby är den part som velar mest, då det handlar om ekonomiska aspekter i det nuvarande läget, där man även hoppas på en förlängning med Muamer Tankovic.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här