Foto: Bildbyrån

Zlatan som är delägare i Hammarby har sedan coronapandemin valt att lämna Italien och spendera sin tid i Stockholm. Zlatan har sedan dess setts flera gånger på Årsta och runt Hammarby och den senaste tiden har han även varit med på planen och tränat med laget. Så var fallet även idag när laget tränade på Tele2-arena. Zlatan var med under hela träningspasset. 

Zlatan har kontrakt med Milan som sträcker sig fram till säsongen är slut, men frågorna är många om det ens kommer bli någon säsongsavslutning i Italien och om ligan ens kommer att kunna återupptas inom den närmaste tiden. Italien är ett av de länder som har drabbats hårdast av den pågående pandemin.

Detta har gjort att Zlatan har varit hemma i Sverige och i Stockholm där han spenderat allt mer tid kring Årsta den senaste tiden och tränat med Hammarby. I och med att Zlatan är delägare i klubben och nu har en koppling till Hammarby så har allt mer rykten startats om att Zlatan ska avsluta karriären i Hammarby.

Med tanke på den rådande situationen i världen och när fotbollen väl kommer igång så återstår det att se vart Zlatan kommer att spela. Huvudpersonen själv i detta säger att han kommer bidra i Hammarby framöver men inte på planen. Men är det något som Zlatan är på så är det att göra det oväntade och oddset på att han ska spela några matcher i Hammarby har sjunkit drastiskt de senaste veckorna.

Så under tiden fotbollen är pausad så fortsätter Zlatan att träna med Hammarby, idag hade laget träning på tele2-arena och där fansen kunde följa träningen live via klubbens kanaler.

– Han såg pigg ut och gjorde ett riktigt vackert mål när laget spelade tvålag spel, säger Marcus Lundborg som bevittnade träningen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här