Hammarby IF sparkade sin tränare Milos Milojevic efter bara några månader på posten. Nu har Stockholmsklubben gjort klart med en ny tränare i spanjoren Marti Cifuentes. Han ansluter närmast från danska Ålborg.

För bara några dagar sedan så presenterade Malmö FF att man anställt Milos Milojevic. Tränaren har ett förflutet i Hammarby, som han lämnade under märkliga omständigheter. Men nu kan även Hammarby presentera en ny tränare i jakt på topplacering i Allsvenskan.

Från danska AaB Ålborg ansluter spanjoren Marti Cifuentes. Spanjoren har gjort succé i den danska ligan och ansluter till Bajen på ett kontrakt som sträcker sig över tre år. Exakt när 39-åringen ansluter till klubben är inte klart, då den danska ligan är i full gång. Diskussioner om detta pågår mellan Hammarby, Ålborg och Cifuentes själv. Det skulle kunna innebära att Hammarby står utan huvudtränare på plats när Svenska Cupen sparkas igång i vår.

Marti Cifuentes har sedan tidigare ett förflutet i norska Sandefjord, men har också en kort sejour inom AIK:s akademi sedan tidigare. Nu blir det alltså Stockholm igen, men som huvudtränare för Hammarby.