Gruppspelet i Svenska Cupen för herrar är avklarat. Nu ska åtta lag fortsätta resan mot cupguldet. Nedan visar vi spelschemat för Svenska Cupens kvartsfinaler.

Det dröjde ett tag men äntligen så är lottningen för kvartsfinalerna i Svenska Cupen klar. Efter diskussioner mellan klubbar, polisen och C More så är spelschemat fastställt.

Kvartsfinalspelet inleds med Kalmar FF och Djurgårdens IF tidigt på lördag. Matchen spelas hos smålänningarna på Guldfågeln Arena och sparkar alltså igång slutspelet i Svenska Cupen.

På söndagen följer sedan två kvartsfinaler. Inledningsvis så väntar ett västderby mellan IF Elfsborg och IFK Göteborg på Borås Arena 13:30. Senare under dagen så tar de regerande cupmästarna Hammarby emot IFK Norrköping på Tele2 Arena. Under måndagen så avslutas kvartsfinalspelet med ett rejält rivalmöte mellan Malmö FF och AIK.

Hur semifinalerna kommer att se ut står även detta klart. Där även hemmaplansfördelen är lottad för de lag som avancerar till semifinal. Hammarby eller Norrköping får hemmafördel i den ena semifinalen. Kalmar eller Djurgården får fördel den andra.
Semifinalerna kommer att se ut som följer:

Hammarby/Norrköping – Elfsborg/Göteborg

Kalmar/Djurgården – Malmö/AIK

Semifinalerna spelas den 19-20 mars. 

Så spelas kvartsfinalerna i Svenska Cupen

Lördagen 12 mars:
Kalmar FF – Djurgårdens IF
13:00

Söndagen 13 mars:
IF Elfsborg – IFK Göteborg
13:30

Hammarby IF – IFK Norrköping
16:30

Måndagen 14 mars:
Malmö FF – AIK
19:00