Foto: Bildbyrån

Det står nu klart vilka som värvat rättigheterna för Ligue 1 under säsongen. I Sverige så kommer SportExpressen att stå för sändningarna för samtliga matcher i den franska högstaligan.

Den franska ligan Ligue 1 har redan startat. Men i Sverige har man inte haft någon möjlighet att streama fotbollen från Frankrike via några kanaler.

Men efter lite om och men så har nu SportExpressen presenterat att de under denna säsong kommer att visa upp den franska toppfotbollen. Ligan är väldigt intressant ur många aspekter. Förra säsongen så vann Lille lite överraskande ligan före Paris Saint Germain, bland annat. De regerande mästarna har dock tappat lite spelare på vägen medan just PSG har värvat stort.

Efter värvningarna av Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos och Georginio Wijnaldum bland annat så kryddade huvudstadsklubben till det lite extra när Lionel Messi anslöt i augusti.

Och nu står det alltså klart att det stjärntäta PSG kommer att sändas på SportExpressen för svenska tittare. Den som har SportExpressen Premium kommer att kunna se samtliga matcher från den franska ligan, detta gäller även de som har SportExpressen Play.