MATCH: Trelleborg – Varberg Bois

 SPELTIPS: Varberg

 SPELSTOPP: 19:00

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Unibet

 Odds

2,15
unibet logga
SPELA NU

Serietvåan Varbergs Bois har haft en tuff sommar. Två vinster på åtta matcher i juli och augusti. Under augusti har man dock börjat hitta formen och har för tillfället tre raka matcher utan förlust. Ingen supertrend för ett lag i toppen av tabellen, men en möjlig fingervisning på att Varberg är på väg ur sommarsvackan. Laget har betydligt mer kvalité än elvan i tabellen, Trelleborg, och Unibet bjuder idag på kalasodds vid bortavinst. 

Varberg vann komfortabelt första mötet lagen emellan. 3-1 hemma i omgång två och efter 20 spelade omgångar är laget från västkusten hela 14 poäng före Trelleborg. Ett Trelleborg som även dem visat upp en dyster trend under sommaren med endast tre vinster på de tio senaste matcherna. Den senaste förlusten kom för bara några dagar sedan mot division 1-laget Tvååkers i Svenska Cupen.

Unibet betalar idag 2,15 på Varberg. Vill man hänga med i racet mot Allsvenskan och utöka avståndet till Jönköpings Södra på tredje plats krävs en vinst. Trelleborg spelar för överlevnad, men har varken laget eller formen för att hota.

Speltips: Varbergs Bois

Jag väljer att spela på att Varberg vinner för att:

  • Varberg har hittat tillbaka till sitt spel efter en tuff sommar

  • Trelleborg är ett sämre lag och klampar även dem i en formsvacka

  • Måstematch för Varberg för att behålla den viktiga andraplatsen i tabellen

Rygga Varberg till 2,15 hos Unibet!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här