MATCH: Landskrona – Öster

 SPELTIPS: Landskrona vinner

 SPELSTOPP: 19:00 7/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

3.45
SPELA HÄR!

Kvalmöte till Superettan väntar på Landskrona IP. Hemmalaget Landskrona slutade två i Division 1 Södra och kvalificerade sig därmed till kvalet till Superettan, Öster slutade på 13:e plats i Superettan och försatte sig där med i situationen att behöva spela kvalmatch för att hålla sig kvar i Superettan. 

Det är ett hemmalag som kommer till den här matchen med gott självförtroende. Laget har varit otroligt stabila i slutet av säsongen och speciellt på hemmaplan har man imponerat i Division 1. Landskrona har sex raka segrar på hemmaplan och inte ett insläppt mål har det blivit under dessa matcher.

Öster kommer till den här matchen med stukat självförtroende, Klubben trodde in i det sista att man skulle kunna undvika kvalplatsen nedåt och trotts att Öster vann den sista omgången mot IK Frej så blev det negativt kval för Öster. Det som har varit Östers akilleshäl under säsongen är helt klart bortaspelet. Endast två vinster på femton matcher har det blivit på bortaplan.

Landskrona kan gå ut på planen och köra sitt spel, laget är underdogs och har allt att vinna. Öster är laget som är pressade och kommer ha tyngden på sina axlar att laget ska lösa detta. Det är något som verkligen kan ställa till det och få spelet att låsa sig totalt.

Med tanke på Landskronas fina hemmafacit under säsongen, Östers dåliga bortafacit och att pressen ligger på bortalaget väljer jag i den här matchen att gå mot spelbolagen och favoriterna Öster. Mitt spel blir att hemmalaget Landskrona vinner den här matchen och tar med sig en seger in till returen. Oddset på en Landskrona seger är även mycket trevliga 3.45, jag hittade spelet hos 888sport. 

Speltips: Landskrona vinner

Jag väljer att spela på Landskrona som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Landskrona är starka hemma, 6 raka vinstmatcher och utan att släppa in ett mål

  • Det är spelet på bortaplan som varit bidragande till Östers dåliga säsong

  • Landskrona har allt att vinna – Öster har allt att förlora

Spela Landskrona som vinnare hos 888sport

Regler & Villkor gäller

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här