Foto: Bildbyrån

Det var ett något kryptiskt svar som svenske landslagsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf gav journalisterna angående flyttryktet till Barcelona. ”Jag är väldigt, väldigt lycklig över att vara Manchester United-spelare”, lät det när Nilsson Lindelöf bads kommentera senaste tidens spekulationer. 

Det var spanska Mundo Deportivo som för några veckor sedan uppgav att Barcelona skulle vara intresserade av Victor Nilsson Lindelöf. Manchester United ska då ha sagt nej, och hittills har det bara varit agenten Hasan Cetinkaya som uttalat sig i frågan.

”En stor europeisk klubb är intresserad av Lindelöf”, sa Cetinkaya då.

Träningsläger i Australien 

Manchester United är just nu på träningsläger i Australien inför Premier League-säsongen som drar igång i augusti. På plats finns förutom huvudpersonen själv också ett flertalet journalister. Och till slut var det Manchester Evening News som fick ett svar av Nilsson Lindelöf angående intresset utifrån. Ett kryptiskt svar, där den svenske landslagsstjärnan medger att han trivs i Manchester, men varken bekräftar eller dementerar en potentiell flytt.

”Jag är väldigt, väldigt lycklig över att vara Manchester United-spelare och jag ser verkligen fram emot den här säsongen. Jag längtar efter att den nya säsongen ska dra igång så ja, det är mitt svar. Jag är väldigt lycklig här”, säger han.