Toppmöten runt om i Europa bjuds det på till helgen

Valencia – Barcelona

Två storlag inom spansk fotboll ska göra upp. Valencia som varit på dekis under en period och denna säsongen har spelet varierat kraftigt mellan riktigt bra prestationer med rent dåliga prestationer. Då är det framförallt bortaspelet som har spökat för Valencia, sedan har laget oerhört svårt att avgöra matcher och har alldeles för många kryss.

Barcelona är som Barcelona alltid varit de senaste åren, man vinner matcher även om man ibland inte spelar den bästa fotbollen. I början av säsongen såg de lite svajigt ut för Barca men nu har laget verkligen börjat trumma igång. När man har stjärnor som Messi, Suarez och Griezmann där framme så är de svårt för vilket lag som helst att försvara sig. Nu är Suarez förvisso skadad den här matchen och kommer missa matchen.

Men Barcelona ska vara favoriter i den här matchen och kollar man på oddsen så är även favoritskapet på Barcelona.

Valencia har dock på 10 hemmamatcher inte förlorat någon match utan har 5 segrar och 5 oavgjorda. Men nu tror att första förlusten kommer att komma för Valencia då Barcelona kommer bli för svåra och tar hem segern. Oddsen på en Barcelona seger är 1.65

Vårt tips är: Att det Barcelona vinner matchen till oddset 1.65. Oddset hittade vi hos Yobetit

Matchen spelas lördag 25/1, klockan 16.00

SPELA HÄR!

Braga – Porto

Finalen i Portugisiska liga cupen ska spelas. Matchen är mellan rivalerna i norra Portugal. De stora drakarna Porto mot utmanarna Braga, de skiljer bara några mil mellan städerna och rivaliteten mellan klubbarna blir bara starkare och starkare ju bättre Braga har blivit under de senaste åren.

Porto besegrade Vitória de Guimarães i sin semifinal med 2-1 medans Braga vann sin semifinal med samma siffror mot Sporting.

Lagen möttes så sent som för en vecka sedan i ligan då vann Braga med 2-1 på bortaplan, ett resultat som ställde till det ordentligt för Porto för samma dag så vann nämligen Benfica sitt toppmöte i Lissabonderbyt mot Sporting och drog nu ifrån till 7 poäng i ligan.

Braga har en fin form inför den här matchen med 5 raka segrar och nu spelas Finalen på deras hemmaarena.

Båda lagen kommer direkt från start vilja sätta sin prägel på matchen vilket gör att ytor kommer skapas för båda lagen, så att spela på att Båda lagen gör mål till oddset 1.74 är ett spel som verkligen lockar mig. Blir det oavgjort så väntar förlängning så leder något av lagen när det närmar sig slutet av matchen kommer det andra laget ösa på ordentligt så BLGM är ett spel jag kommer satsa på.

Vårt tips är: BLGM till oddset 1.74. Oddset hittade vi på ComeOn

Matchen spelas lördag 25/1, klockan 20.45

SPELA HÄR!

Roma – Lazio

Rom-derby i Serie A, en klassisk match som rör upp känslor inte bara på planen eller bara i Italien utan över hela världen. Matcherna mellan lagen brukar alltid vara intressanta historier och det finns alla ingredienser för att även denna matchen ska bli en underhållande historia.

Mitt speltips till den här matchen är att Lazio kommer gå segrande ur den här striden.

Detta för att jag tycker Lazio har en tydligare spets i sitt lag och de är inne i en ruskig form i Serie A, 12 raka segrar har det blivit för Lazio. Roma är absolut inget dåligt lag, de ligger för närvarande på en 4:e plats i ligan just efter Lazio. Men formen Lazio är i och spetskvaliteten de har framåt gör att jag väljer Lazio till den här matchen.

Ta en spelare som Ciro Immobile i Lazio han har haft fullkomlig lekstuga under säsongen i Serie A, 22 mål har det blivit på 19 matcher vilket är 6 mål mer än vad Ronaldo har gjort som ligger två i skytteligan.

Så en Lazio seger till oddset 2.45 hos No Account Bet tycker jag är ett riktigt intressant spel

Vårt tips är: Lazio vinner matchen till oddset 2.45. Oddset hittade vi på NoAccountBet

Matchen spelas söndag 26/1, klockan 18.00

SPELA HÄR!

AEK Aten – Olympiakos

Söndagen bjuder även på ett Atenderby med allt vad det innebär. Grekisk fotboll är kaotisk mest hela tiden och derbyna i Aten är inga undantag. Detta kommer bli en sprakade tillställning.

Hemmalaget AEK Aten har som slutade på en tredje plats förra säsongen innehar precis samma placering i år. Laget ligger trea men har en bra bit upp till topp 2 i tabellen. Det skiljer hela 12 poäng upp till PAOK på en andra plats och 13 poäng upp till 1:an Olympiakos.

Olympiakos har varit riktigt bra under säsongen och har på de 20 inledande matcherna 15 segrar och 5 oavgjorda, laget har alltså fortfarande inte förlorat ännu i ligan. Jag tror inte heller att det kommer ske i den här matchen heller utan att Olympiakos spets som man har i truppen kommer vara avgörande för en seger till Olympiakos.

En Olympiakos seger ger oddset 2.20 hos Snabbare

Vårt speltips är: Att Olympiakos vinner matchen till oddset 2.20. Oddset hittade vi på Snabbare

Matchen spelas söndag 26/1, klockan 18.30

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här