Foto:Bildbyrån

Det bjuds på fotbollsgodis med flera toppmatcher både i Sverige och i Europa under helgen. Nedan har vi listat de hetaste matcherna att hålla ett öga på och våra tankar kring dessa matcher.

Hammarby – AIK

15:00 på söndag smäller det, en av årets hetaste matcher i allsvenskan ska spelas. Stockholmsderby på ett slutsålt Tele2 arena mellan Hammarby och AIK. Allsvenskan går in i sitt slutskede och det är en jämnare allsvenskan än på många år som vi får bevittna. Ska Hammarby på allvar blanda sig in i guldstriden och lyckas förstöra AIK’s chanser att återta första platsen? Eller är det AIK som ska göra att Hammarby kommer längre ifrån ett möjligt guld och fortsätta jakten på SM-pokalen? Oavsett utgång på matchen så kommer det bli en tight och tuff kamp på planen mellan två lag som inte viker sig för någonting. Matchen spelas 15:00, söndag, 22/9

Vårt tips är: Det kommer att bli en målsnål tillställning och vi har valt att spela under 2.5 mål till oddset 1,74. Oddset hittade vi på ComeOn.

Milan – Inter

Lördagskvällen kommer att spraka i Milano när stadens giganter ställs mot varandra på ett kokande Giuseppe Meazza Stadion. Inter har inlett ligan på ett strålande sätt med 3 raka vinster, dock gick man på en liten mina när man endast fick med sig ett kryss i veckans Champions League mot Slavia Prag. Milan startade säsongen med en förlust mot Udinese, men hämtade sig snabbt och har sedan tagit två raka liga vinster. Som alltid när det spelas derbyn i Milano så är det heta matcher med mycket känslor som kan sluta hur som helst. Matchen spelas 20:45, lördag, 21/9.

Vårt tips är:  Att Inter drar det längsta strået och lyckas vinner match. Så vi spelar en 2 till oddset 2,25. Oddset hittade vi på SpeedyBet.

Chelsea – Liverpool

Söndagen bjuder även på ett stormöte i engelska Premier League. Det är två stukade lag som kommer till start efter att båda förlorade sina respektive Champions League matcher i veckan. Regerande Champions League mästarna Liverpool förlorade borta mot Napoli med 2-0, medans Chelsea förlorade nere i Spanien mot Valencia med 1-0. Bättre har det dock gått för Liverpool i ligan som efter fem matcher parkerar på en första plats med fem raka vinster. Chelsea har mer blandat och gett och har efter fem matcher tagit 8 poäng. Helgens match kommer som alltid när det är stormatcher i Premier league vara fartfylld. Vi tror att Jurgen Klopp kommer satsa på ett väldigt offensivt Liverpool, då han vill visa en annan fotboll än vad laget spelade i förlusten i CL. Därför tror vi på en målfylld match där Liverpool slutar som segrare. Matchen spelas 17:30, söndag 22/9

Vårt tips är:  Liverpool vinner matchen + att det blir över 2,5 mål till oddset 2,7. Oddset hittade vi på Betfair. Spela Riskfritt 450 kronor på denna matchen via länken (Gäller endast nya kunder)

Sevilla – Real Madrid

Söndagskvällen avslutas med ännu en stormatch, men nu är blickande istället riktade mot Spanien där Sevilla tar emot Real Madrid. Hemmalaget har inlett denna säsongen på ett exemplariskt vis och leder ligan, samt inledde sitt europa äventyr med att vinna sina premiär i Europa League med komfortabla 3-0. Knackigare säsongsinledning har det blivit för gästande Real som redan har tappat poäng i två liga matcher. Samt åkte på en storförlust i veckan mot PSG i Champions league. Vi tror dock att bortalaget har fått sig en rejäl utskällning av tränaren, Zinedine Zidane och kommer komma ut som ett helt annat lag än vad man gjorde mot PSG. Vi väljer att gå emot Sevillas form och tror att Real Madrid vinner som inför matchen är väldigt knappa favoriter hos spelbolagen. Matchen spelas 21:00, söndag, 22/9

Vårt tips är:  Real Madrid vinner matchen, så 2 på kupongen till oddset 2,50. Oddset hittade vi på SpeedyBet.

 

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här