MATCH: Lyon – Lille

 SPELTIPS: Lyon Vinner

 SPELSTOPP: 21.05 3/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Snabbare

 Odds

2.01
SPELA HÄR!

Ligaspel mitt i veckan och ett riktigt intressant möte i den franska ligan väntar. Lyon tar emot Lille i ett möte där bortalaget är ligans bästa lag på hemmaplan men också ligans sämsta lag på bortaplan. 

Lyon kommer till den här matchen med tre raka segrar på hemmaplan, lagets defensiv har varit genomgående under säsongen på hemmaplan. Otroligt svåra att forcera har Lyon varit och endast fyra mål har laget släppt in i ligaspelet.

Lyon har annars inlett säsongen halvdant med ”onödiga” poängtapp mot lag som de egentligen ska vara bättre än. I Champions League har laget fortfarande chansen att ta sig vidare från gruppen men då krävs det seger mot gruppettan RB Leipzig i sista omgången.

Bortalaget Lille är som två olika lag beroende på vart de spelar. På hemmaplan en imponerade maskin som har plockat 20 poäng på 8 matcher och är med detta ligans bästa lag på hemmaplan. På bortaplan då? Jo helt tvärtom där är man ligans sämsta lag med endast 2 inspelade poäng och ingen seger har det ännu blivit på bortaplan för Lille.

Lyon ska vara favoriter till den här matchen och jag tror att lagets hemmaplan fördel kommer väga tungt då Lille inte alls imponerat på bortaplan, så mitt spel blir att hemmalaget tar hem detta till oddset 2.01.

Speltips: Lyon vinner matchen

Jag väljer att spela på att Lyon vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Lille är ligans sämsta bortalag under säsongen

  • Lyons defensiv har varit otrolig stabil på hemmaplan endast 4 insläppta mål på 7 matcher

  • Lyon har tre raka segrar på hemmaplan

Spela Lyon som vinnare hos Snabbare!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här