MATCH: Manchester United – Tottenham

 SPELTIPS: Över 2.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 20:30 4/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

 Odds

1.76
SPELA HÄR!

Premier League mitt i veckan, det är något extra härligt när det bjuds på ligaspel såhär mitt i veckan och vilket möte det bjuds på. Manchester United ställs mot Tottenham. Ett Tottenham som nyligen anställt Mourinho som tränare och som nu ska återvända till Old Trafford och sin gamla klubb. 

Manchester United mot Tottenham, Mourinho mot sin gamla klubb. Ett riktigt spännande möte såhär inför. Det är två lag som inte alls levt upp till förväntningarna från supportrarna. Tottenham har redan valt att sparka sin tränare och Ole Gunnar i Manchester United sitter fortfarande löst efter lagets prestationer.

Tottenham har med Mourinho fått en liten nytändning och målen har börjat komma, men defensiven ser fortsatt ostabil ut. Nu ska Tottenham möta ett Manchester United som framåt visat att man har otrolig klass vid vissa tillfällen men mest har det handlat om ett United som har en hönsgård bakåt i banan. Här rinner det in mål allt för ofta och United har haft otroligt svårt att stänga sina matcher.

Det är två lag som är väldigt svåra att tippa då lagen ena stunden gör fina prestationer medans nästa match fallera totalt och inte alls komma upp i nivå. Oddsen talar även sitt tydliga språk vad gäller 1×2 marknaden. Här är det helt jämnt mellan lagen och båda lagen har exakt samma odds att vinna vilket i dagsläget är 2.65.

Men jag tror det blir en match där det kommer rassla till rejält och vi kommer bjudas på mål. Så därför väljer jag att spela att det blir över 2.5 mål i matchen till oddset 1.76 hos ComeOn.

Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på Över 2.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Tottenham har fått igång offensiven efter att Mourinho tog över

  • Båda lagen har svagheter i defensiven

  • Ole Gunnar Solskjaers position som tränare i Manchester United är fortfarande hotad och han har inte råd att tappa mer poäng

Spela över 2.5 mål i matchen hos ComeOn

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här