MATCH: Sevilla – Real Betis

 SPELTIPS: Sevilla vinner matchen

 SPELSTOPP: 22:00 11/6

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Snabbare

 Odds  

1.86
SPELA NU

Äntligen efter tre månaders paus på grund av coronaviruset är den spanska fotbollen tillbaka. Den första matchen vi bjuds på från La Liga är ett av de hetaste derbyna i världen. Sevilla mot Real Betis står på menyn när vi välkomnar tillbaka den spanska fotbollen. 

Sevilla derbyt är en match som rör upp känslor i staden. Antingen hejar du på Sevilla eller Betis och detta är matchen alla pratar om i Sevilla, att detta derbyt nu ska få spelas inför tomma läktare istället för en fanatiskt publik är såklart olyckligt men jag tror ändå vi kommer att bjudas på underhållande fotbollen från båda lagen.

Sevilla har hemmaplan i det här mötet och Sevillas säsong än så länge har varit höga toppar och djupa dalar. Men trots detta så placerar sig laget på en tredjeplats i tabellen. Bortalaget Betis hittar vi längre ner i tabellen på tolfteplats, fjorton poäng bakom.

Sevilla är favoriter inför den här matchen och även om det är svårt att säga vart lagen står efter tre månaders uppehåll så ska hemmalaget vinna den här matchen. Man har ett bättre lag och mer kvalitet i truppen. Så jag kommer följa favoritspåret och spela på en hemmaseger i den här matchen. Sevillas försvarsspel tror jag kommer vara det avgörande i den här matchen och att kvaliteten på individuella prestationer från hemmalaget kommer leda till en seger för Sevilla.

Oddset på en hemmaseger ger 1.86 hos Snabbare.

Speltips: Sevilla vinner matchen

Jag väljer att spela på Sevilla vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sevilla är ett bättre lag än Betis den här säsongen

  • Sevillas försvar tror jag kommer bli avgörande i den här matchen

  • Matchen kommer spelas utan publik, återstår och se hur spelarna hanterar detta

Spela Sevilla som vinnare hos Snabbare

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här