MATCH: Liverpool – Leeds

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 18:30 11/9

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

1.85
SPELA HÄR!

Premier League är tillbaka och en ny säsong ska starta. För nykomlingen Leeds som är tillbaka i Premier League efter 16 års väntan och i premiären väntar tuffast möjliga motstånd. För på andra sidan som hemmalag i matchen står regerande mästarna Liverpool. 

Leeds är en av tre nykomlingar i Premier League tillsammans med West Bromwich och Fulham, men av dessa tre lagen så är det helt klart Leeds som har fått mest uppmärksamhet inför ligastarten. Leeds var riktigt stabila förra säsongen och har under sommaren värvat smart och plockat in spelare som bland annat Rodrigo som ska stärka lagets offensiv samt fått behålla spelarna som lyfte upp laget till Premier League.

Många tror också att Leeds ska bli det laget av nykomlingarna som lyckas bäst, steget från Championship till Premier League är inte enkelt men jag tror också att Leeds kommer vara de laget som klarar sig bäst.

Starten kunde dock varit lättare nu möter man regerande mästarna Liverpool på bortaplan, säsongens kanske svåraste match direkt. Det tror jag dock bara är positivt för Leeds. Ingen vet ännu vart man har laget i Premier League och alla kommer utgå från att Liverpool ska vinna den här matchen enkelt.

Men är det någongång Leeds ska ha en chans mot ett lag som Liverpool den här säsongen så är det i början när man andas optimism och inte har något att förlora vilket gör att jag tycker chansen att Leeds ska kunna skrälla mot Liverpool är mycket högre än vad oddsen talar inför.

Leeds kommer inte gå in till matchen för att spela defensivt och första matchen för båda lagen är alltid speciell vilket gör att Leeds kommer få sina chanser och förvaltar man dem bara rätt så kan de mycket väl skrälla mot ett Liverpool som bara vill spela av den här matchen och gå vidare till nästa motståndare.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på Båda lagen gör mål. Här är några orsaker till detta:

RISKFRITT ERBJUDANDE! 

William Hill ger pengarna tillbaka vid ev förlust på valfritt spel under premiäromgången av Premier League!

Hämta ditt riskfria erbjudande HÄR!

  • Första matchen för Leeds i PL på 16 år, laget kommer inte gå in till matchen och spela defensivt

  • Liverpool som regerande mästare kommer troligtvis vinna den här matchen och skapa mycket chanser

  • Leeds var ett offensivt bra lag redan i Championship och har värvat spännande till den här säsongen

Spela BLGM hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här