MATCH: Napoli – Inter

 SPELTIPS: BLGM

 SPELSTOPP: 21:00 13/6

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

1.68
SPELA HÄR!

Den italienska fotbollen är äntligen tillbaka. Italien som har varit ett epicentrum för coronaviruset i Europa har haft sin fotboll på paus sedan i början av mars månad. Men nu äntligen är den så tillbaka och det inleds med semifinalerna i Coppa Italia. Napoli ska ta emot Inter i ett returmöte där Napoli gick segrande ur första matchen som spelades i slutet av februari med 1-0. 

Ingen vet riktigt hur lagen står sig formmässigt. Tre månader har lagen varit utan att spela riktig fotboll och slängs nu direkt in i hetluften när Napoli och Inter ska göra upp om en plats i finalen till Coppa Italia. Första mötet vann Napoli med 1-0 på San Siro, men denna matchen kommer vara betydligt mer annorlunda. Nu är det istället två lag som ingen vet vart de står formmässigt och inför ett tomt San Paolo som annars är en kokande kittel är vad som kommer möta lagen.

Inter måste gå framåt och göra mål för att ha en chans att ta sig vidare. Men skulle Inter som är ett offensivt lag göra mål så är spelplanen helt plötsligt vänd och Napoli måste då gå framåt för att ta sig vidare till finalen. Så jag tror på en öppen match där Inter kommer ösa på och Napoli vara mer defensiva men ju länge matchen lider gå framåt mer och mer. För att bara försvara en ledning i 90 minuter är sällan ett vinnande koncept.

Så spelet att båda lagen gör mål känns väldigt intressant och det är där jag kommer placera mitt spel.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på BLGM. Här är några orsaker till detta:

  • Båda lagen har varit ifrån spel i flera månader

  • Inter måste gå framåt om de ska en chans att ta sig vidare

  • Två offensiva lag som ställs mot varandra

Spela BLGM hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här