MATCH: AIK – Sheriff Tiraspol

 SPELTIPS: AIK vinner utan att släppa in mål

 SPELSTOPP: 19:00

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888Sport

 Odds

2,40
SPELA NU

AIK fick med sig ett bra resultat från bortamatchen och kan luta sig tillbaka på två bortamål från 2-1-vinsten förra veckan. Idag gästar Sheriff Tiraspol Friends Arena och oavgjort räcker för att AIK ska ta sig vidare till nästa omgång. Stärkta av vändningen mot AFC Eskilstuna och med en stekhet Nabil Bahoui i laget har AIK en ypperlig chans att lösa detta utan att släppa in mål. 

I går vart det klart att vinnaren mellan AIK och Sheriff möter skotska Celtic i nästa runda av Europa League-kvalet. En morot om något, när AIK nu ska försöka förvalta 1-2-vinsten från förra veckan. Returmötet kommer bli en intressant tillställning där gästerna måste göra minst två mål samtidigt som AIK egentligen har allt att förlora.

De regerande svenska mästarna var tidigt illa ute mot AFC Eskilstuna i lördags, men vände och vann med 4-2. Säkerligen en viktig moralhöjare när de idag ska försvara sin ledning, samtidigt som några speciella ljusglimtar stack ut. En av dem Nabil Bahoui, som fick 33 minuter på sig i comebacken för AIK – tillräckligt för att avgöra matchen. Med sina två mål visade han behövlig Europa League-form. Bahoui kan mycket väl komma att bli tungan på vågen även ikväll.

Tipset är att AIK inte kommer ta några risker bakåt men samtidigt ösa på med full kraft framåt när chanserna ges. AIK vinner utan att släppa in mål till 2,40 hos 888Sport spelas med 2/5 units.

 

Speltips: AIK vinner utan att släppa in mål

Jag väljer att spela på att AIK vinner utan att släppa in mål för att:

  • Resultatet från första matchen talar först och främst för ett defensivt AIK

  • Nabil Bahoui blir en positiv injektion i en redan bred trupp

  • Hemmaplansfördel med gissningsvis mycket bollinnehav för AIK

Spela AIK utan att släppa in mål hos 888Sport!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här