MATCH: Werder Bremen – Bayer Leverkusen

 SPELTIPS: Bayer Leverkusen vinner

 SPELSTOPP: 20:30 18/5

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

1.67
SPELA HÄR!

Den första helgens fotboll efter det ofrivilliga uppehållet på grund av coronaviruset är nu färdigspelad och omgången ska nu slutas med mötet på måndagskvällen. Bottenlagen Werder Bremen tar mot Bayer Leverkusen som kämpar om en Champions Leagueplats.

Omstarten av Bundesliga efter coronapandemin var speciell på många sätt, tomma läktare och spelare som var lite ringrostiga. Nu ska den första omgången efter uppehållet rundas av med mötet mellan Werder Bremen och Bayer Leverkusen.

Werder Bremen har haft en katastrofal säsong och ligger på nedflyttningsplats, laget har inte fått spel alls att stämma och på 24 matcher har det blivit totalt 18 poäng. Även om spelet överlag inte varit bra så är det framförallt på hemmaplan som laget inte alls fått till det. Endast 5 poäng har det blivit under säsongen när Werder Bremen spelat hemma.

Nu ställs man mot Bayer Leverkusen som jagar Champions League plats och kan vi seger närma sig topp fyra lagen. Werder Bremen har även inför den här matchen sju spelare på skadelistan så inte nog med att laget inte haft ett ordentligt spel den här säsongen så är det även ett sargat lag som kommer till start.

Detta ska bara Bayer Leverkusen vinna och det är där jag kommer placera mina pengar. Att bortalaget vinner ger 1.67 hos 888sport.

Speltips: Bayer Leverkusen vinner matchen

Jag väljer att spela på Bayer Leverkusen vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Werder Bremen har en katastrof säsong och ligger på nedflyttningsplats

  • Hemmalaget har endast tagit 5 poäng på 13 hemmamatcher

  • Werder Bremen har 7 spelare borta till den här matchen

Spela Bayern Leverkusen som vinnare hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här