MATCH: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

 SPELTIPS: Atletico Madrid vinner

 SPELSTOPP: 19.00 22/10

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Mr Green

Odds

1.67
SPELA HÄR!

Champions League rullar igång igen under Tisdag och Onsdag och det är nu dags för Omgång 3. Grupp D där Atletico och Bayer Leverkusen håller till tillsammans med Juventus och Lokomotiv Moskva har varit en jämn historia i inledningen. Inget av de fyra lagen har direkt varit imponerade men Atletico har ändå tagit fyra viktiga poäng mot Leverkusens noll.

Hemmalaget kommer till start inför den här matchen utan skadade supertalangen Joao Felix som varit en succé sedan han värvades i somras. Atletico har fortfarande god täckning framåt i form av Morata och Diego Costa så tappet ska förhoppningsvis inte vara allt för stort för Atletico. Bortalaget har även inlett årets La liga med en defensiv mur. Laget har släppt in fem mål på nio matcher, men när defensiven har varit hundraprocentig har anfallet inte fått det att stämma. Laget har gjort mindre än ett mål per match i snitt.

Bortalaget inledde säsongen på ett strålande sett men har på senaste tiden varit lite svaga och förlorat viktiga matcher mot toppkonkurrenter i Bundesliga, laget har inte heller imponerat i Champions League under året och har två raka förluster. Laget dras även med en del skadeproblem inför mötet mot Atletico.

Mitt tips inför den här matchen är att hemmalaget är numret förstora. Man har en bredare trupp med mer spetskvaliteter och en defensiv som imponerat stort under säsongen. Får laget till offensiven ännu mer kommer man garanterat vara ett lag för de olika titlarna man tävlar om under året. Ska man se till statistiken kommer det bli ett målsnålt möte. Men jag väljer att spela att hemmalaget kommer vinna den här matchen till oddset 1.67 

Jag väljer att spela på Atletico Madrid som vinnare vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Hemmalaget har 15 raka matcher utan förlust på hemmaplan

  • Bayer Leverkusen är inte lika starka på bortaplan som på hemmaplan

  • Atletico har verkligen fått till defensiven och med kvaliteterna framåt ska man lösa tre poäng.

Spela Atletico Madrid som vinnare hos MrGreen!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här