MATCH: Manchester United – Paris Saint Germain

SPELTIPS: Manchester United vinner

SPELSTOPP: 21:00 2/12

UNITS: 3/5

SPELBOLAG: William Hill

    Odds         

2.95
SPELA HÄR!

Manchester United tar emot Paris Saint Germain hemma på Old Trafford under onsdagen. I en match där båda lagen behöver en seger och där oddsen är höga åt båda håll.

Det återstår två matcher kvar av Champions League-gruppspelet. I Grupp H finns RB Leipzig, turkiska Basaksehir tillsammans med Manchester United och Paris Saint Germain.

Tabellen ser ut som sådan just nu:

  1. Manchester United, 9 p
  2. PSG, 6 p
  3. RB Leipzig, 6 p
  4. Basaksehir, 3 p

Om man anar att RB Leipzig vinner på bortaplan mot Basaksehir, så kommer PSG i stort sett vara dömda till att vinna mot United på onsdag. Men även Man United är i behov av en vinst. Vid förlust, väntar en potentiell ödesmatch i sista omgången mot Leipzig. Därför är känslan att Manchester kommer taggade ut på Old Trafford.

Manchester United har visat fin form på slutet i både ligan och Champions League. Trots lite svajiga prestationer, har man nått de tre poängen. Hemmaformen i CL visar till Uniteds fördel då man hemmaslog Leipzig med 5-0 och Basaksehir senast med 4-1.

För PSG:s del har formen varit upp och ner. Man vann den senaste CL-matchen mot Leipzig med 1-0 hemma, men har endast tagit en poäng på de två senaste ligamatcherna mot Monaco och Bordeaux.

Oddsen i matchen är höga. 2.40 som vinst på PSG känns spelvärt, men ett ännu bättre odds på Manchester United känns bättre. Så på magkänsla och lite fakta väljer jag att spela Manchester United som vinnare till 2.95 gånger pengarna, hos William Hill.

Speltips: Man United som vinnare

Jag väljer att spela på Manchester United som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • PSG måste i stort sett vinna, vilket kan öppna upp ytor.

  • Manchester Uniteds hemmaform i Champions League

  • Bra odds!

Spela Man United som vinnare hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här