MATCH: Galatasaray – Real Madrid

 SPELTIPS: 1X

 SPELSTOPP: 21:00 22/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

2.38
SPELA HÄR!

Real Madrid reser till Turkiet för mötet mot Galatasaray med skador på flera spelare och kravet att vinna. Laget har inlett årets Champions League med en förlust och ett kryss och har inte råd att tappa fler poäng om det inte ska bli en fiasko säsong i CL för Real. 

Galatasaray har inlett säsongen med att blanda och ge resultatmässigt. Allt för många kryssmatcher har gjort att man tappat poäng mot konkurrenterna i ligan. Man är dock otroligt starka på hemmaplan endast en förlust på senaste 15 hemmamatcherna. Den förlusten kom mot PSG då man förlorade med 1-0. Men det är på hemmaplan Galatasaray är som starkast och med publikens tryck i ryggen kan man rå på även de största lagen. Anfallaren Falcao som dragits med skadebekymmer är fortfarande osäker till spel men kan bli en joker för tränaren Fatih Terim att använda.

Real Madrid har haft otroligt svårt med bortaspelet under en längre period. Endast 4 vinster på 15 bortamatchen har det blivit. Laget reser även till Turkiet utan spelare som Luka Modric, Gareth Bale och Lucas Vázquez. Reals inledande förlust och sedan ett kryss i Champions League gör även att laget har satt sig i en jobbig situation. Madrid är favoriter hos spelbolagen även om oddset på en bortaseger har blivit högre och högre ju närmare matchstart vi kommer och ligger nu på 1.63.

Jag tror dock inte Real Madrid kommer att klara pressen. Svaga bortaspelet som spökar, ett galet tryck från hemmafansen, skador på viktiga spelare samt ett Galatasaray som är starka på hemmaplan. Det är några av faktorerna som gör att jag går emot spelbolagen och väljer att spela på att matchen slutar 1x till det trevliga oddset 2.38

Speltips: 1x efter fulltid

Jag väljer att spela att matchen slutar med 1X vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Galatasaray är starka på hemmaplan

  • Real Madrid har haft det otroligt svårt på bortaplan

  • Skadedrabbat och pressat Real Madrid mot ett Galatasaray som inte har något att förlora

Spela 1X hos 888sport

Regler & Villkor gäller

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här